Informační 3D náplasti: Všelék nebo past pro Duši?

Poslední dny se na nás z amerického kontinentu valí další vlna MLM konceptu, tentokrát zaměřeného, jak jinak, na všechno, co nás trápí nebo bolí.
Intuitivně mi od počátku bliká „kontrolka“. Nevěřím všemu, co přichází ze západu s perfektními prezentacemi a zázraky na počkání. Musím si dát čas a vnímat pozadí.
Úplně dobrý dojem to na mě nedělalo a tak jsem si nakreslil náplasti samotné, potom + přínos pro lidstvo a nakonec + já. Ve všech případech velmi negativní energie.
Zkopíroval jsme několik náplastí super patch s pomocí kvantové technologie TimeWaver a nechal udělat analýzu všech úrovní.

Výsledek:

  • původní záměr není dobrý
  • obsah informací není v pořádku a je nekontrolovatelný
  • lepších účinků dosáhneš s energií orgonu
  • nevede to lidi k Lásce,
  • skončí to jinak než si lidé představují…

Není, co dodat. Toto je informační odraz z kvantového pole.

Následně jsem nad touto technologií kontemploval a přišly mi následující informace:

  • náplasti využívají funkční technologii přístupu k neurální síti, ale nesprávným způsobem a s nesprávným obsahem informací
  •  Neuvědomují si, že existuje tzv. zpětná smyčka, v důsledku vyvolání nerovnováhy mezi fyzickým, energetickým a spirituálním. Plus narušení propojení a správnou komunikaci mezi těmito úrovněmi i dimenzionálním rozhraním.
  • Za způsob optimalizace fyzické roviny se následně zaplatí neadekvátní daň za narušení celého biopole i principu homeostázy. Tímto způsobem fyzická úleva způsobuje přesun bioinformací o příčině problému vč. vytěsněné energie, do sféry vyšší.
  • Zde se spustí „zpětná smyčka“. Jakýsi ochranný mechanizmus, vracející tuto zátěž zpět do roviny energetické a fyzické, protože náplasti nezpůsobují transformační a uvědomovací procesy, dle potřeb naší Duše a plánu osudu. Zpracování a uvolnění může proběhnout pouze směrem dolů, přes tělo/hmotu/mozek/neurální síť…Úleva skrze neurální systém a mozek těla (fyzická rovina) odkloní rovněž uživatele, na základě uvedeného, od sebe samého, od svého Božství, přeruší principy spirituálního růstu.
  • Obnovení tj. navrácení člověka na cestu a do situací pro jeho Duši potřebných a Duší řízených, je záležitostí budoucnosti. A nejde o to jestli, ale kdy se tak stane. A bude to v horším gardu tak, aby to, co odklon způsobilo, již nefungovalo….

Dočasně tento přístup může pomoci lidem, kteří již horizont překročili, ale fyzická stránka z nějakého důvodu stagnuje, většinou v důsledku úrazu, traumatu u válečných veteránů, sportovců apod.. Trvalé a celkové řešení potíží to ale není a ani být nemůže…
U přímého ohrožení ano, u těžkých stavů ano, u přechodných stavů budiž, u závislostí proč ne – ale vždy je třeba, aby užití bylo součástí hlubšího celkového procesu, potom dochází i k jakési autokorekci nežádoucích účinků. Přístup „hurá“ máme náplasti, co vše vyřeší, viz. mnohé prezentace prodejců, nakonec neskončí dobře a již vůbec ne u lidí, zaměřených pouze na výkon, což na západě zřejmě největší klientela…

Je to ale pouze a jen můj pohled…

Přeji všem vše dobré 🙂

Radomír

Ebook pro rok 2024

Čchi-kung v roce dřevěného draka

Rozbor roku 2024 dle čínské astrologie, medicíny i feng shui. Desítky cviků pro zdraví, stabilizaci těla a mnoho dalšího…